Kalastuksen harrastajalle Hannunkivi on hyvä valinta, sillä seutu on kuuluisa hyvistä, puhtaista kalavesistään. Kivijärvi kuuluu Kymijoen vesistön Viitasaaren reitin vesistöalueeseen. Järven veden saavat alkunsa Suomenselän suoseutujen pienistä puroista ja järvistä. Niinpä Kivijärvi ja muut seudun järvet, kosket ja joet viettelevät kalamiehen näille vesille kalastustaitojaan kokeilemaan tai kalastusretkelle kokeneen oppaan kanssa.

Kivijärvi: pituus n. 50km, pinta-ala 15 402 ha, keskisyvyys 10- 14m, suurin syvyys  43,8m. Kivijärvi on tunnettu hyvänä muikku– ja kuha-apajana. Lisäksi järveen on istutettu järvilohta, järvitaimenta, harjusta, kirjolohta, siikaa ja järvisiikaa.

Soutuveneet ovat vapaasti Hannunkivessä majoittuvien käytössä, ja perämoottoreita on mahdollista vuokrata vastaanotosta. Isommille veneille on Kivijärven satamassa hyvä veneiden laskupaikka

Lupien myynti

Kivijärven kalastusalueen viehekalastuslupa ja Heinolahden+Kivijärven osakaskunnan luvat: Varma Hämäläinen ja Kari Holm.

Lisätietoa Kivijärven kalastusvesistä: Kivijärven kalastusalue
Koirajärvet: Salamajärven Kansallispuistossa sijaitsevat Pieni ja Iso Koirajärvi ovat hyvin suosittua virkistyskalastusaluetta. Vesialaa järvillä on 172 ha, ja järviin on istutettu järvitaimenta, siikaa ja harjusta.

Koirajärvellä vuokrataan veneitä kesäaikana. Koirajärven kämppää ja rantasaunaa on myös mahdollista vuokrata.
Salamajärven kansallispuiston muita kalastusvesiä ovat Kaunislampi, Ahvenlampi ja Heikinlampi.

Metsästys

Hannunkivessä yöpyvät myös metsästyksen harrastajat, sillä mm. laajat Metsähallituksen erämaa-alueet houkuttelevat riista-apajille.

  • Pienriistan metsästysalue Kivijärvi, Kinnula ja Perho: metsästysaluetta yhteensä 22 723 hehtaaria.
  • Pienriistan metsästysalue Kinnula ja Viitasaari: metsästysaluetta yhteensä 4 440 hehtaaria

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Voit myös soittaa tai heittää meille sähköpostia

+358 400 429 915 INFO@VILLIPEURA.FI

Katso myös muut palvelumme

Retkeily

Salamajärven Kansallispuiston monipuoliset ja eri pituiset patikointi- ja vaellusreitit mahdollistavat retket tällä eteläisen Suomen laajimmalla erämaa-alueella. Myös talvella kansallispuistossa voi liikkua esim. lumikengillä.

Lue lisää

Metsästys

Hannunkivessä yöpyvät myös metsästyksen harrastajat, sillä mm. laajat Metsähallituksen erämaa-alueet houkuttelevat riista-apajille.

Lue lisää

Lapsiperheille

Hannunkiven Lomakylässä viihtyy koko perhe.

Lue lisää

Liikunnan riemua luonnossa

Lue lisää

Virkistäytyen järvellä

Lue lisää