Hetki vain itselle. Meillä Hannunkivessä voit huoltaa itseäsi erilaisissa hieronnoissa, kosmetologin palveluissa ja joogatunneilla. Olo- Hyvän olo tilassa ja lähimetsässä hyvissä käsissä ja ohjauksessa mieli tyyntyy , keho kiittää ja sydän riemuitsee.
Ajanvaraukset Hannunkiven vastaanotto: puh. 0400- 429 915

Hieronta

Koulutettu hierojamme Jukka Ruusuvirta ottaa vieraamme vastaan Olo Hyvän olon tilassamme Hannunkivessä.

Lue lisää

Kosmetologi

Lisänautintoa lomaasi – Hannunkivessä on tarjolla kosmetologin palveluita kasvohoidoista – ihon puhdistukseen ja ripsien kestovärjäyksiin.

Lue lisää

Jalka- ja käsihoidot

Olo- Hyvän olon tilassamme nyt saatavilla myös jalka- ja käsihoidot. Kosmetologi ja jalkahoitaja Marika Pasanen tarjoaa palveluitaan joka tiistai.

Lue lisää

Jooga

Tule rauhoittumaan hellittävän joogaharjoituksen parissa. Hiljenny ohjatusti oman kehon ja hengityksen kuulosteluun tehden lempeitä joogaliikkeitä. Jokainen oman kehon lähtökohdista harjoitusta tehden.

 

Lue lisää

Viihdy ja nauti Terassiravintola Tuvalla

Maalaistunnelmaa Terassiravintola Tuvalla Hannunkivessä lomailijat pääsevät nauttimaan vanhan, 40-luvulla rakennetun Peltokankaan tilan päärakennuksessa toimivan rennon Terassiravintola Tuvan antimista. Tuvan keittiöstä maittavat burger- , pitsa- ja salaattiannokset lähiruoka- ajatuksella .

Lue lisää

Lahjapuoti Hannunkiven pieni lahjapuoti

Lahjapuodista löydät kotimaisten ja lähialueen kädentaitajien tuotteita, hyvän olon tuliaisia ja kaunista kotiin lahjaksi tai muistoksi lomaltasi.

Lue lisää

Hannunkiven info

Alun perin suuren Peltokankaan tilan päärakennuksena toimineessa, 40-luvulla rakennetussa arvokkaassa ja idyllisessä puutalossa palvelee vieraitamme nykyään Hannunkiven kotoisa vastaanotto.

Lue lisää

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Voit myös soittaa tai heittää meille sähköpostia

+358 400 429 915 INFO@VILLIPEURA.FI