Puolihieronta

sis. niskahartia, alaselkä ja pakarat- hieronnan tai takareidet, pohkeet ja pakarat-hieronnan

Hinta: 50 € ( 60 min )

Koko hieronta

sis. hieronnan päästä varpaisiin

Hinta : 70 € ( 120 min )

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, nimisuojattu, perinteinen suomalainen mobilisaatiohoito. Kyseessä on kokonaisvaltainen hoito, joka tehdään aina asiakasta kuunnellen ja kivun sallimissa rajoissa.

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen, virheasentojen poistamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla aina jalkapohjista kallonpohjaan saakka.

Hinta: 80 € ( 120 min )

Hieronta ja kalevalainen jäsenkorjaus tapahtuu Olo- Hyvän olon tilassamme, jossa koulutettu hieroja Jukka Ruusuvirta ottaa vieraamme vastaan. Nyt kesän 2021 aikana myös urheiluhieroja Neea Erkkilä hieroo Olossa.

Ajanvaraukset

Hannunkiven vastaanotto, puh. 0400 429 915 tai info@villipeura.fi

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Voit myös soittaa tai heittää meille sähköpostia

+358 400 429 915 INFO@VILLIPEURA.FI

Katso myös muut palvelumme

Kosmetologin palvelut

Olo- Hyvän olo-tilassamme nyt tarjolla joka tiistai myös kosmetologin palveluita.

Lue lisää

Tervetuloa Hannunkiveen

Alun perin suuren Peltokankaan tilan päärakennuksena toimineessa, 40-luvulla rakennetussa arvokkaassa ja idyllisessä puutalossa palvelee vieraitamme nykyään Hannunkiven kotoisa vastaanotto.

Lue lisää

Olemisen onnea PeuranTuvalla

Hannunkivessä lomailijat pääsevät nauttimaan vanhan, 40-luvulla rakennetun Peltokankaan tilan päärakennuksessa toimivan rennon taide- ja hyvinvointikahvilan tunnelmasta, taiteesta ja keittiön antimista.

Lue lisää

Jalka- ja käsihoidot

Hyvän olon tilassamme nyt myös jalka- ja käsihoidot. Kosmetologi ja jalkahoitaja Marika Pasanen tarjoaa palveluitaan joka tiistai.

Lue lisää

Vyöhyketerapia

Lue lisää

Rumpu- ja energiahoidot

Lue lisää

Hannunkiven pieni lahjapuoti

Lahjapuodista löydät kotimaisten ja lähialueen kädentaitajien tuotteita, hyvän olon tuliaisia ja kaunista kotiin lahjaksi tai muistoksi lomaltasi.

Lue lisää

Lähipalvelut

Hannunkiven Lomakylä sijaitsee pienessä maaseutupitäjässä, Kivijärvellä. Keskustaan on vain kahden kilometrin matka, ja sieltä löytyvät tärkeimmät palvelut.

Lue lisää