Alun perin suuren Peltokankaan tilan päärakennuksena toimineessa, 40-luvulla rakennetussa arvokkaassa ja idyllisessä puutalossa palvelee vieraitamme nykyään Hannunkiven kotoisa vastaanotto.

Hannunkiven vastaanotosta hoidetaan mökkikylän avainpalvelu. Varsinaiset vaihtopäivät Hannunkivessä ovat perjantai ja lauantai. Lomaviikko alkaa pe tai la klo 16 jälkeen ja päättyy pe tai la klo 10 mennessä kansainvälisen RCI-vaihtojärjestelmän mukaisesti. Lyhyemmissä lomavarauksissa ajat vaihtelevat sopimuksen mukaan. Vieraamme saavat sisäänkirjautumisen yhteydessä viikko-ohjelman, johon on koottu Hannunkiven ja Kivijärven ohjelmaa loman suunnittelun rungoksi.

Seudullinen matkailuinfo

Hannunkiven vastaanotossa toimii myös seudullinen matkailuinfo, josta saat esitteitä seudun palveluista ja matkailukohteista. Toivotamme vieraamme tervetulleiksi joka sunnuntai tai maanantai järjestettävällä tervetulotilaisuudella, jossa kerromme Hannunkiven ajankohtaisista asioista, seudun palveluista ja tapahtumista.

Hannunkiven tapahtumia voit seurata myös Facebook-sivultamme ja Instagramissa @hannunkiviholidayvillage #hannunkivi

Lisäpalveluna voit hankkia vastaanotostamme kalastusluvat lähialueen vesistöihin, Kivijärven vesistö- ja syvyysreittikarttoja ja seudun retkeilyreittikarttoja.

Palvelemme Hannunkiven vastaanotossa (suluissa sesongin aukioloajat kesälomaviikot 25–35):

  • ma: 11–16
  • ti: suljettu (14–21)
  • ke: 11–16 (11–21)
  • to: suljettu (14–21)
  • pe-la: 15–20 (14–21)
  • su: suljettu (14–21)

 

Yhteystiedot:

Puhelin: 0400 429 915
Sähköposti: info(at)villipeura.fi

Katso myös muut palvelumme

Kosmetologin palvelut

Olo- Hyvän olo-tilassamme nyt tarjolla joka tiistai myös kosmetologin palveluita.

Lue lisää

Viihdy ja nauti Terassiravintola Tuvalla

Hannunkivessä lomailijat pääsevät nauttimaan vanhan, 40-luvulla rakennetun Peltokankaan tilan päärakennuksessa toimivan rennon Terassiravintola Tuvan antimista.

Lue lisää

Hieronta

Koulutettu hierojamme Jukka Ruusuvirta ottaa vieraamme vastaan Olo Hyvän olon tilassamme Hannunkivessä.

Lue lisää

Jalka- ja käsihoidot

Hyvän olon tilassamme nyt myös jalka- ja käsihoidot. Kosmetologi ja jalkahoitaja Marika Pasanen tarjoaa palveluitaan joka tiistai.

Lue lisää

Hermorata­hieronta

Hermoratahieronta on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Siinä käsitellään kehon ääreishermosto päästä varpaisiin käyttäen painavaa ja pyörittävää otetta.

Lue lisää

Rentoutuminen ja jooga

Olo- Hyvän olon tilassamme joka viikko joogaa ja rentoutumista lempeästi kehoa kuunnellen.

Lue lisää

Hannunkiven pieni lahjapuoti

Lahjapuodista löydät kotimaisten ja lähialueen kädentaitajien tuotteita, hyvän olon tuliaisia ja kaunista kotiin lahjaksi tai muistoksi lomaltasi.

Lue lisää

Lähipalvelut

Hannunkiven Lomakylä sijaitsee pienessä maaseutupitäjässä, Kivijärvellä. Keskustaan on vain kahden kilometrin matka, ja sieltä löytyvät tärkeimmät palvelut.

Lue lisää