Kesäsesonki Hannunkivessä käynnistyy pikkuhiljaa toukokuussa.  Tule nauttimaan maaseudun  ja laajan erämaa-alueen rauhasta mökkilomalle Kivijärvelle. Täysvarustellut mökit saunoineen ja uusi Niliaitta sijaitsevat kauniilla mäntykankaalla Kivijärven rannalla. Majoittujien käytössä on soutuveneitä , polkupyöriä ja ulkopelivälineitä.

Voit nauttia Kivijärven altaasta uiden, soudellen tai vaikkapa oman veneen mukana tuoden ( laskupaikka Kivijärven satamassa ).  Vuokraamme myös perämoottoreita. Lisää koko perheen aktiviteetista Kivijärvellä täältä.

PeuranTuvan taide- ja hyvinvointituvan kesäkeittiö aurinkoterasseinen avautuu pe 7.5  ja samalla on ensimmäisen kesätaidenäyttelymme Kahden naisen tunnelmia avajaispäivä.

Olo hyvän olon tilassamme hieroja, kalevalainen jäsenkorjaaja , jalkahoitaja ja kosmetologi tarjoavat palveluitaan ja PeuranTuvan yläkerran uusi hyvinvointitila, Sininen Vintti täydentää hyvää oloon liittyvää palvelutarjontaamme. Kesä – ja elokuussa Lujan lempeää joogaa torstai-iltaisin. FB tapahtuma täältä.  Ja syyskuussa 10.- 12.9 tulossa Vedic Art kurssi . Siitä lisäinfoa FB tapahtumassa täältä.

PeuranTuvan puodista voit hankkia tuliaisia ja muistoja kotiinviemisiksi. Meillä lähituottajien tuotteita, kotimaista taidekäsityötä, koruja ja hyvinvointituotteita. Pienestä lainaamostamme voit lainata kirjoja ja lehtiä ajanvietteeksi.

Salamajärven kansallispuistoon on matkaa meiltä n 23 km, jossa monenpituiset vaellus- ja patikointireitit kutsuvat luonnon rauhaan ja tutustumaan alueemme metsä- ja suomaisemiin. Luontoaktiviteeteista lisää täältä.

Tapahtuu Koirasalmessa: la 22.5 Halolla päähän- henkinen hyvinvointitapahtuma . FB tapahtuma täältä.

Tapahtuu Kivijärvellä: la 3.7- su 4.7 Moottorisaha soikoon- moottorisahaveistoskilpailut . FB tapahtuma täältä.

Joka maanantai TERVETULOTILAISUUS  PeuranTuvan terassilla klo 11- 12. Kahvitus.

Torstaisin alk. 3.6 Lujan lempeää joogaa Sinisellä Vintilla klo 17.00- 18.30. Muut ajankohdat : to 10.6, huom! ke 16.6, to 24.6 ja elokuussa to 5.8, to 12.8 , to 19.8 ja to 26.8 klo 17.00- 18.30. Ohjaajana Päivi Hakkarainen. Ilm. edellisenä päivänä PeuranTuvalle.

PeuranTuvan kesäkeittiö: 

Avautuu pe 7.5  klo 15. Palvelemme toukokuussa pe ja la  klo 15- 19.

PeuranTuvan kesäkeittiön aukioloajat kesä- elokuu to- su  klo 13- 20 ja syyskuussa pe ja la 15- 19.

Lisäksi kahvio, puoti ja respa avoinna  ympäri vuoden ma ja ke 11-16.

Osoite: Hannunkiventie 1, 43800 Kivijärvi. Puh. 0400 429 915 ( respan aukiloaikoina ). Sposti: info@villipeura.fi

Pidätämme oikeudet ohjelmatietojen muutoksiin.