maalausmindfulnessHannunkivi2019

Pe 11.10- 13.10.2019 Hannunkiven lomakylässä

”Kuvaa työstämällä työstän myös itseäni.”
Ota työpajaan mukaan merkityksellinen kuva sinusta itsestäsi. Uusi tai vanha. Voimme ottaa kuvia myös paikan päällä, luonnon toimiessa näyttämönä.
Teemme kuvista taidetta erilaisilla kuvan tekemisen tekniikoille, maalaten ja piirtäen. Tutustut kuin varkain historialliseen lasuurimaalaukseen ja piirtämistä helpottaviin ajattelutapoihin. Väri ilmaisee tunteitamme. Kutsumme ja hyväksymme prosessiin mukaan myös sattuman.
Työpaja sopii kaikille kuvan teosta ja omaelämäkerrallisuudesta kiinnostuneille sekä myös kokeneille maalareille. Et kuitenkaan tarvitse piirustus- tai maalaustaitoa osallistuaksesi. Materiaalit sisältyvät hintaan. Tarkoituksena ei ole tehdä taidetta, vaan nauttia matkasta ja kuin sivutuotteena syntyy monesti jotakin timanttisen hienoa.
Työskentelemme Hannunkiven lomakylän Olo-hyvän olon tilassa ja ympäristössä, kauniilla mäntykankaalla Kivijärven rannalla. Kuuntelemme ja aistimme luontoa ja itseämme myös ohjatussa metsäkylvyssä ja rumpurentoutustuokiossa.

Työpajaviikonlopun ohjelma:
pe 11.10 klo 16- 18 majoittuminen mökkeihin.
klo 18 – 21 ohjelman läpikäynti, tutustuminen
klo 21 iltapala

la 12.10 klo 9 aamiainen
klo 10 ohjattua taidetyökentelyä
klo 12 lounas
klo 13 omaa aikaa
klo 14 metsäkylpy
klo 15 ohjattua taidetyöskentelyä
klo 17 päivällinen
klo 19 omaa aikaa, taidetyöskentelyä
klo 20 rumpurentoutus
klo 21 iltapala
( mökeissä mahdollisuus saunomiseen + yhteiseen illanviettoon )

su 13.10 klo 11 myöhäisaamiainen
klo 12 ohjattua taidetyöskentelyä
klo 14 loppukeskustelu ja lounas

Majoittaudumme korkestasoisissa Hannunkiven lomakylän mökeissä, joissa on täysvarusteltu keittiö, oma sauna . Terassiravintola Tuvalla nautimme kasvisruokapainoitteisesti hyvää ruokaa.
Lisätietoa Hannunkiven lomakylästä: www.villipeura.fi

Työpajan hinta yht 250 €.
Hintaan sisältyy:
– taideosion ohjaus 80 €/ hlö (+ materiaalimaksu 20€ ) , maksu Johannalle
– metsäkylpy ja rumpurentoutus 30 €/ hlö, maksu Annelle
– mökkimajoitus ja ruokailut 120 €/ hlö, maksu Villi Peura Oy:lle

Työpajan taideosion ohjaajana on taidemaalari Johanna Ryönänkoski. Johanna opettaa kuvataidetta Nurmijärven opistossa, Nurmijärven lasten ja nuorten kuvataidekoulussa sekä Inartes instituutissa. Häntä innoittaa traditionaalisen ja historiallisen maalaustekniikan soveltaminen nykyajassa mutta myös vapaa itseilmaisu taiteen keinoin. ”Työpaja on matka, jonka kuluessa avautuu aina uusia näkökulmia maalaamiseen. Haluan olla lempeä ehdottaja, virikkeiden antaja ja kanssaihmettelijä.” Ihmiskuvausta, muotokuva- ja figuurimaalausta Johanna on opiskellut lukuisilla mestarikursseilla ja Kotkan Repin-instituutin koulutuksessa.
. www.johannaryonankoski.com , www.instagram.com/ johanna_ryonankoski_art

Työpajan hostina toimii Hannunkiven lomakylässä toimivan Villi Peura Oy:n matkailuyrittäjä Anne Hakkarainen ja hänen ohjauksessaan teemme metsäkylvyn sekä lauantai-illan rumpurentoutuksen. Anne on mindfullnesohjaaja, opiskelee metsäkylpyohjaajaksi , harrastaa kuvataiteita ja ihmettelyä ja on suorittanut erilaisia opintoja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen. Erityisesti luonnon merkitys palautumisessa ,voimaantumisessa ja inspiraation lähteenä kiinnostaa häntä.

Ilmoittautumiset viimeistään 27.9.2019 mennessä : anne.hakkarainen@villipeura.fi
Lisätietoja: taideosio 050 56 30784 / Johanna ja majoitus, ruokailut, metsäkylpy, rentoutus 040 775 89 10 / Anne

Peruutusehdot: ilmoittauminen on sitova heti varausmaksun 50 € suoritettuasi. Peruutukset 1 kk ennen työpajan alkamista, koko osallistumismaksu paitsi varausmaksu palautetaan, 2 vkoa ennen työpajan aloitusta 50% osallistumismaksu paitsi varausmaksu palautetaan ja tämän jälkeen osallistumismaksua ei palauteta.