Jo entisaikoina naiset ovat kokoontuneet piireihin , jakamaan sydäntään, kertomaan tunteistaan, palautumaan ja vahvistumaan naisina. Elämme hyvin maskuliinisessa, suorituskeskeisessä ja kiireisessä kulttuurissa ja naiseuden vahvistaminen saattaa jäädä epähuomioon tai jopa vaille ansaitsemaansa tiedostamista.

Naisten piiri on tässä ajassa mahtava tapa päästä palautumaan ja voimaantumaan naisena. Ja samalla päästä henkisessä kasvussa eteenpäin. Piirissä on tarkoitus löytää oman sydämen ja tunteiden äärelle ja aktivoida feminiininen, hyvällä tavalla vastaanottava ja antautuva energia ja voima.

Nyt Naisten sydänpiiri myös Pohjoisessa Keski-Suomessa !

Tämä on sinulle, Nainen, joka olet halukas avaamaan sydäntäsi ja voimaantumaan luottamuksellisessa piirissä juuri sellaisena kuin juuri siinä hetkessä olet. Ilman mitään rooleja, puskemista tai jotakin muuta mitä naisen pitäisi tai kuuluisi olla. Saat halutessasi jakaa nousseita asioita tai olla vaan jakamatta ja vain olla läsnä. Vain kuulostellen kokemustasi. Jo yhteen kokoontuminen erilaisten naisten kanssa yhdistää naisia. Piirissä on avoin tila tulla kuulluksi jä nähdyksi oman aitona ihtenään. Juuri sellaisena kuin olet.

Piiri on aina ainutkertainen ja muotoutuu aina kulloisenkin ryhmän mukaan omanlaisekseen. Piirissä vietämme aikaa yhdessä ollen ja omaa voimaamme tukien voimme käyttää apuna mm. meditaatiota, joogaa, luonnossa olemista, rumpurentoutusta , ääniharjoitusta, musiikkia tai maalaamista . Myös yhden teeman mukaiset piirit ovat mahdollisia.

Piirinvetäjä- koollekutsujana ja samanvertaisena piirissä, on Anne Hakkarainen. Kovin paljon sykkivä, syvän koukeroinen ja kulmikaskin kipukohtieen ja uppoamisiin on ollut tieni vuosien varrella, mutta nyt entistä vahvemmin tietoisen sydämen tielle antautuneena, edelleen ikuisena etsijänä ja maailman kummastelijana haluan olla mukana siellä missä naiset kokoontuvat ja missä ikiaikainen voimamme yhdistyy , mistä unelmamme saa sytykkeen ja mistä toimintamme nousee. Ja olla jakamassa kaikkea sitä mitä elämä on jo tähän mennessä reppuuni tuonut ja ottamassa vastaan kaikkea mitä se vielä sinne tuokaan.

Kokoonnumme Hannunkiven lomakylässä Olo- Hyvän olon tilassa seuraavina kertoina tänä vuonna:

To 10.10 klo 19- 21
To 28.11 klo 19- 21
To 12.12 klo 19- 21

Osallistumismaksu: 10 €/ kerta/ hlö ( sis. teen )
teematapaamiset 10- 20 €/ kerta/ hlö
Takuukokoontuminen eli ei ilmoittautumisia. Tule vain paikalle ! Varaa vain mukavat , rennot vaatteet. Joogamattoja ja vilttejä on paikanpäällä.
Tapahtumakuva : Suvi Sistonen, www.naiseudenvoima.com