Talvilomalle Suomenselän alueelle.  Mehtäsuomalaisiin maisemiin. Hannunkiven lomakylässä vietät perinteistä mökkilomaa upeassa mäntymehtässä Kivijärven rannalla ja Salamajärven kansallispuiston kupeessa. Sukella hiihtäen tai lumikenkäillen mehtiin tai kansallispuistoon. Murtomaahiihtolatuja meillä on parhaimmillaan n 50 km lisänä jäätilanteen niin salliessa jääladut. Peltokankaan hiihtomaa-alueen pulkkamäessä ja pienrinteessä nautit talvesta mäkeä laskien pulkalla tai laudoin.  Kalaisa Kivijärvi kutsuu myös talvikalaan ja jäällä on jäätilanteen salliessa potkukelkkareitit myös. Hannunkiven respasta voit vuokrata potkukelkkoja ja lumikenkiä liikkumiseen ja pulkkia mäenlaskuun.

Terassiravintola Tuvan kahviossa luet päivän lehdet, nautit kuumat kaakaot vaikka terästettynä, pientä suolasta purtavaa ja Laskiaispullia ja Tuvan vohveleita kahveen tai teen kanssa.  Olo hyvän olon tilassamme huollat ihteäsi hierojalla, kalevalaisella jäsenkorjaajalla, kosmetologilla ja jalkahoitajalla. Perinteinen Hannunkiven savusauna lämpiää ja avaamme avannon talvipulahtelijoille. Uutuutena nyt myös  Rumpurentoutus Olossa ja lumen kanssa leikimme Hannunkiven LumiART- päivässä sään niin salliessa .

Hannunkiven vastaanottopalvelut ja Terassiravintola Tuvan kahvio/baari aukioloajat :

ma ja ke 11-16 ja pe ja la 15-20

Vielä majoitusta tarjolla : info@villipeura.fi tai p.0400 429 915. Myös lyhyempiä aikoja.

Ohjelmaa talvilomasesonkiviikoille:

Su 16.2 Tervetulotilaisuus klo 12-13 Tuvalla. Kuulet Hannunkiven tarinan , yleisinfon mökkikylästä ja käyntikohteita Suomenselän ja Pohjoisen Keski-Suomen alueella. Kahvitus.

Kivijärvi – talolla Ystävänpäiväjatkotapahtuma ( mm. kirppistapahtuma ) klo 10-15

Ke 19.2 Savusauna lämpiää+ avanto auki Hannunkivessä lomaileville maksutta .

To 20.2 LumiART– leikkien ja luoden lumesta klo 12- 15 ( säävaraus ). Rumpurentoutus klo 19-20 Olossa. Hinta 12 €/ hlö . Min 4 hlöä.

La 22.2 Pilkkivapapäivä Koirasalmessa klo 10- 15. Lisätietoa www.koirasalmi.fi tai FB tapahtuma.

Su 23.2 PERUTTU ! Kivijärven kunnan Laskiaissunnuntain mäenlaskutapahtuma Peltokankaan hiihtomaa-alueella. Lisätietoa täältä.  

Ma 24.2 Tervetulotilaisuus Tuvalla klo 12-13. Kuulet Hannunkiven tarinan  , yleisinfon mökkikylästä ja käyntikohteita Suomenselän ja Pohjoisen Keski-Suomen alueella. Kahvitus.

Ke 26.2 Savusauna lämpiää+ avanto auki Hannunkivessä lomaileville maksutta.

To 27.2 LumiART– leikkien ja luoden lumesta klo 12-15 ( säävaraus ).  Rumpurentoutus klo 19- 20 Olossa. Hinta 12 €/ hlö. Min 4 hlöä.

Ma 2.3 Tervetulotilaisuus klo 13-14 Tuvalla. Kuulet Hannunkiven tarinan , yleisinfon mökkikylästä ja käyntikohteita Suomenselän ja Pohjoisen Keski-Suomen alueella. Kahvitus.

Ke 4.3 Savusauna lämpiää ja avanto auki Hannunkivessä lomaileville maksutta.

To 5.3 LumiART– leikkien ja luoden lumesta klo 12-15 ( säävaraus ) .

Äänimaljahierontaa yksilöhoitona ja yhteinen Sointukylpyrentoutus klo 19-20 Olossa. Hinta 25 €/ hlö . Min 6 hlöä. Lisätietoa FB tapahtumasta Sointumaljarentoutus@Olo

 

Peltokankaan pienlaskettelurinteen hissi auki ( SÄÄVARAUS ):

Vko 7 : su klo 14-17

Vko 8-9: ma-to klo 17-20, pe suljettu,  la-su klo 14-17

Vko 10: ti-pe klo 17-20, la 14-17

Hinnat: 5€/pvä, perhelippu 10€, kausi 20€ . Maksu käteisellä hissimiehille.

Muu Kivijärven kunnan järjestämä ohjelma täältä

Kivijärven latutiedote täältä.

Lomaseutu -matkaílualueemme tapahtumatarjonta täältä.

Pidätämme oikeudet ohjelmatietojen muutoksiin.