Vuokrahinnasto Kartta
Huoneala:

30,2 m2

Kerrosala:

37,2 m2

Kuvaus:

Tämä perinteisestä suomalaisesta ruokavarastoniliaitasta ideansa saanut hotellimajoituskohde on yhdistynyt moderniin puurakentamiseen. Nautit eleettömän kauniista puusisustuksesta mukavuuksineen ja aistit ja koet ympäröivän luonnon ja eri vuodenajat ylhäällä tolpan päässä kauniissa mäntykangasmaastossa aivan Kivijärven rannalla. Lähellä 3 km pururata, frisbeegolfrata ja tenniskentät. Alueella PeuranTupa taide- ja hyvinvointitupa jossa myös pylväsmökin vastaanottopalvelut. Lähikauppaan n. 600 m ja Kivijärven keskustaan n. 2 km. Lähikansallispuistot Salamajärven kansallispuisto n. 23 km ja Pyhä Häkki n. 60 km.

Varusteet:

Vuodepaikat 2 henkilölle. Keittopiste, wc ja suihku. Astiasto 4 henkilölle, jääkaappi, induktioliesi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, pressokeitin ja vedenkeitin. Pedatut pedit. Pyyhkeet. Loppusiivous. Auton lämmitinpistoke. Wifi yhteys.

Hinta:

High season ( Helmikuu- maaliskuu, toukokuu- lokakuu )

380 €/ vrk ( sis. aamupalakorin kahdelle )

570 €/ 2 vrk ( sis. aamupalakorin kahdelle )

Low season ( Tammikuu, huhtikuu, marraskuu- joulukuu )

320 €/ vrk ( sis. aamupalakorin kahdelle )

510 €/ 2 vrk ( sis. aamupalakorin kahdelle )


Lisäpalvelut:

AAMUPALAKORI 11 € / hlö / pvä. Sis. kokojyväleipää, kahvi/tee + maito, tuoremehu, luonnonjogurtti, hedelmä, leikkelettä, juustoa, kasviksia, levite, kananmuna. Toimitetaan valmiiksi kohteeseen.

RETKEILYREPPU 25 € / reppu / 2 hlölle. Sis. kahvi/kaakao/tee termospullossa + kuksat, maito, kokojyväleipää + levite, makkara + sinappi, hedelmiä ja TrailMix sekoitus ja repun. Toimitetaan valmiiksi kohteeseen.

HERKKUKORI 25 € / kori / 2 hlölle. Sis. juustoja, pähkinöitä, keksejä, suklaata, hedelmiä, limonadia ja 2 x minikuohuviinin ja unitee. Toimitetaan valmiiksi kohteeseen.

INKKARIKANOOTTI 2 hengelle 30 € / 3 h.

PERINTEINEN SAVUSAUNA 350 € / lämmitys. Kivijärven rannalla, Hannunkiven alueella lämpii perinteinen savusauna, jossa nautit lempeistä löylyistä tunnelmallisesti myrskylyhtyjen hämyssä ja voit pulahtaa uimaan. Varaus vastaanotosta viim. 1 vrk ennen saapumista.

HYVÄN OLON PALVELUT: Kokohieronta 60 € / 2 h ja puolihieronta 40 € / 1 h. Kalevalainen jäsenkorjaus 60 € / 2 h. Ajanvaraus vastaanotosta.


Pyydä tarjous mökistä

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

maanantai 7.6.2021

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tehokkaasti stressiä laukaiseva sekä kehoa puhdistava hieronta, joka avaa myös energiatukoksia. Kuumakivihieronnassa lihakset rentoutetaan laittamalla lämmitetyt luonnonkivet keholle...
Lue lisää
maanantai 7.6.2021

Rumpu- energiahoidot

Rumpuhoito on kehon energioiden puhdistamista ja vahvistamista rummun rytmisen värähtelyn avulla.  Rummun syvä ja tasainenrytmi hoitaa sekä kehoa että...
Lue lisää

Katso kaikki uutiset