Kevään voima on elämänvoimaa.

Se aika vuodenkierrossa , kun valo on voimallista, yhtäaikaa sekä herkkää että väkevää. Se aika, kun vesi alkaa jo lorisemaan puroissa ja tippumaan rännistä. Se aika, kun lämpö saa ensimmäiset silmut lumikuoren alta esiin ja linnuillakin alkaa olla asiaa. Huhtikuun esiintunkeva voima on niin läsnä tässä Alkuvoimaan retriitissä Kivijärvellä, jossa herätellään ja nostatellaan sisällämme olevaa alkuperäistä alkuvoimaa muistaen keholle tutun tilan, josta saatamme elämän pyörteissä eksyä pois. Retriissä tehdään keho-mielitietoisuusharjoitteita, joogataan, herätellään luovuutta, koetaan alkukevään luonto ja rentoudutaan.

Retriitin ohjelma:

Pe 14.04 klo 17.00- 18.00 saapuminen ja majoittuminen mökkeihin

klo 18.00 tervetulotulopiiri ja laskeutuminen Sinisellä vintillä

klo 18.30- 20.00 jooga ja äänimaljasyvärentoutus

n. klo 20.00 iltapala Peurantuvalla

La 15.04 klo 8.30 aamujooga

klo 9.30 aamiainen Peurantuvalla

klo 11.00 voimaannuttava aistiharjoitus luonnossa tai mäenlaskua

klo 13.00 lounas Peurantuvalla

klo 15.00 Alkuvoimaa- vapaa liike

intuitiivinen maalaus

klo 18.00 päivällinen Peurantuvalla

klo 19.00 jooga ja äänimaljasyvärentoutus

sauna

Su 16.04 klo 9.00 aamiainen Peurantuvalla

klo 10.00 Uuden alku energisoiva jooga

klo 11.00 retriitin päätös ja loppupiiri

klo 12.30 lounas Peurantuvalla

Kotiin lähtö.

Retriitin ohjaajat:

Anette Hietalahti, joogaohjaaja, hyvinvointivalmentaja TCA, äänimaljahoitaja
” Ohjauksissa minulle on aina tärkeää luoda turvallinen tila, jossa jokainen osallistuja uskaltaa aidosti pysähtyä kuulemaan itseään, kehoaan ja sisäisyyttään. Turvan tunne on tärkeää, jotta kaikkein herkimmätkin osat meistä saavat tulla kohdatuksi ja kuulluiksi. Ohjauksessani korostuu lempeys, itsen kunnioittaminen, hyväksyntä ja armollisuus. Jokainen meistä tarvitsee elämäänsä suvantopaikkoja, joissa pysähtyä, levätä ja elpyä. Vahvistua ja oivaltaa. Avautua elämän merkityksellisyydelle ja pyhyydelle. ”

Anne Hakkarainen, läsnäolo-ja luontoyhteysohjaaja, lomakylän emäntä , taiteilija ja Peuranluoman emo .” Läsnäolon tila on minulle lähtökohta siihen, että voimme hyvin. Kun hiljennymme ja olemme tietoisia kehossamme, sisäisen äänemme kuuleminen on mahdollista, voimme kokea kaikki tunteet, kaikki ajatukset ja olla silti rauhallisia. Myös intuitiomme ääni on selkeämpi hiljaisuudessa. Tässä retriitissä toimin hostina ja ohjaan intuitiivisen maalaushetken , jossa hersyttelemme luovaa minää sisällämme maalauksen keinoin. Leikkien ja luoden värein Alkuvoimaisesti. ”

Retriittiin sisältyy kasviruokapainoitteiset ruokailut: pe iltapala, la aamiainen, lounas ja päivällinen ja su aamiainen ja lounas. Mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan ne ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoittuminen on Hannunkiven lomakylän mökeissä jaetuissa huoneissa. Lisämaksusta mahdollista varata myös 1 hh majoitus tai voit valita majoituspaikaksi myös upean Niliaitan. Kaikissa mökeissä on täysvarusteltu keittiö, pedatut pedit ja sauna. Majoitusvaihtoehdoista lisätietoa: www.villipeura.fi/majoitus .

Retriitin hinta: EARLY BIRD 320 e ( ennen 12.02.2023 varauksista ) ja tämän jälkeen 360 e / hlö ( sis. Alv ) Mikäli olet opiskelija, työtön tai eläkeläinen – 10 % retriitin hinnasta ( todiste esitettävä ).

Paikkoja on rajoitetusti . Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskut spostiin ja maksuaikaa retriittimaksulla on 7 päivää. Maksun näkyessä meillä, paikka retriitillä vahvistuu. Osallistujilla oma vastuuvakuutus.

Peruutusehdoissa noudatamme yleisiä ohjelmapalveluvarausten peruutusehtoja.

Ota mukaan: avoin mieli, mukava asu, lämpimät ulkoiluvaatteet ja -kengät, juomapullo ja halutessasi iltapalaa . Sinisellä vintillä on valmiina joogamatot, bolsterit, viltit ja taidetarvikkeet.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen viim. 31.03.2023 : spostilla anne@peuranluoma.com tai p.040 775 89 10

Olet lämpimästi tervetullut Alkuvoimaan Kivijärvelle <3

#peuranluoma #kivijärvi #hannunkivi #joogaretriitti #tmianettehietalahti #retriitti #villipeura #meditaatio #sisäinenääni #rentoutuminen